Aanbevelingen

“Zonder mevrouw Khalil had ik het waarschijnlijk eerder opgegeven. Zo’n advocaat gun ik iedereen.”

Tevreden client na verkrijgen van omgevingsvergunning

“Bedankt voor de fijne samenwerking Annemarie. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!”

Tevreden client

“Mieke Geeraedts is een topadvocate die met humor op het scherpste van de snede er voor gaat.”

John van Deursen

“Ik kan zowel ondernemers als particulieren adviseren te werken met Mieke Geeraedts. Zij verstaat haar vak zeer goed, communiceert bijzonder helder met haar cliënten en hanteert een kordate persoonlijke aanpak.”

Tevreden client

“De leefwereld voor veel burgers (en de onze) verwordt vaker tot een juridisch doolhof waarin ook overheden dreigen te verdwalen. Een advocaat met inzicht en vooral inzet is nodig om je weg te vinden. Onze advocaat Florence Khalil is zo iemand.”

Tevreden client na een succesvol bezwaar tegen een omgevingsvergunning

“Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Annemarie Posset een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!”

Projectontwikkelaar

“Mieke Geeraedts is een zeer doortastende adviseur/advocaat die vooruit kijkt, niet afwacht en als het moet de regie pakt. Ze weet precies hoe de hazen lopen bij de overheid en de omgevingsdiensten. Wat bij haar goede advies nooit ontbreekt is een gezonde dosis humor.”

Bewa Groep

“Mijn ervaringen met Annemarie Posset zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vond de tijd voor mij en heeft mij de goede richting in gestuurd om het op te lossen.”

Projectontwikkelaar

“Wij doen al geruime tijd (ca 15 jaar) zaken met Mieke Geeraedts, vooral op het gebied van ruimtelijke ordening en vergunningen. Dit heeft altijd een zeer prettig en constructief karakter. Er is veel kennis over de materie aanwezig, waardoor veel probleemvraagstukken in het verleden zijn opgelost. Er wordt meegedacht en zelfs verder dan de klant zelf had kunnen bedenken. In ons (kikker-)land hebben wij met zoveel externe factoren te maken dat alleen constructief overleg ergens toe kan leiden. Menig vergunning hebben zij zo verkregen.”

Gubbels bedrijven

“Florence Khalil ervaren wij als zeer gewaardeerd. Door haar karakter, levenswijsheid, behulpzaamheid en kennis is zij van toegevoegde waarde in het ontrafelen en oplossen van conflicten. Florence is doortastend, leergierig en roept zo nodig ook hulp in van gespecialiseerde derden om haar cliënten zo goed mogelijk bij te staan. Zeker geen doorsnee advocate, maar een echt mens die wij van harte kunnen aanbevelen.”

Tevreden client na succesvol tegenhouden van een bestemmingsplan

Laten we beginnen

Laten we beginnen

Laten we beginnen